БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Видео: ”Финансии во PANTHEON”

Од обични извештаи до прецизни прогнози со напреден програм

Со деловна програма ги централизираме податоците од различни оддели, филијали и одржуваме целосна контрола врз бизнисот.

Можете ли да ги спремите сите извештаи, биланси и анализи со само неколку кликања?
Дали вашата напредна деловна анализа ви овозможува секогаш да ги имате одговорите во вашите раце?
Дали вашето деловно решение ги штити вашите инвестиции?

Како една деловна програма го олеснува работењето на сметководителите?

 • Секогаш треба да имате комплетен преглед врз работењето
 • Користите еден систем, а одржувате контрола над сите клиенти
 • Ефикасно управувате со побарувањата и обврските
 • Лесен увид во тековната состојба, пресметка на затезна камата, испраќање потсетници и повратни информации
 • Автоматско книжење
 • Книжењето треба да го извршувате прецизно, ажурно, брзо и без грешки
 • Креирањето на извештаи и анализи да го правите со еден клик
 • Креирајте, извезувајте и доставувајте извештаи директно од програмот
 • Секогаш да сте во контакт со клиентите

Ние Ви подготвивме БЕСПЛАТНО видео „Финансии во PANTHEON“, каде ќе се запознаете со:

 • Контен план, подесувања во контен план, прилагодување на системот
 • Подесувања на автоматски книжење
 • Автоматско и рачно книжење
 • Рачно книжење
 • Контрола на автоматски книжења
 • Поставување на вид на документ во главна книга
 • Примери во преглед на книжења…..

 

Доколку ви се потребни повеќе информации за програмот PANTHEON, слободно контактирајте не на 02 3079 231 или пишете ни на info@datalab.com.mk.

X