Kои придобивки ги добиваме со софтвер за електронско работење?

Вебинари

ПРЕВЗЕМИ ВИДЕО!

Превземете го видеото од оддржаниот онлајн вебинар, каде што ќе научите како воведувањето на електронското работење во бизнисот  ќе Ви ги забрза, олесни и модернизира вашите деловни процеси.

 • Што е електронско работење?
 • Кои се моменталните трендови?
 • Што опфаќа електронското работење:
  • систем за управување со документи,
  • деловни процеси,
  • складирање,
  • резервна копија на податоци, итн.
 • Претставување на практичен пример за воведување на електронско работење во компаниите.

Повеќе информации за целите на обработка, правната основа, внесување на личните податоци како и правата на поединците во однос на личните податоци:
https://www.datalab.com.mk/pravno-izvestuvanje/.

Можете да ја откажете вашата согласност во секое време преку меил на info@datalab.com.mk

Со кликнување на копчето Пријави се, давате овластување за користење на вашите лични податоци.

Како и кога

Пополнете ја контакт формата и ние ќе ви испратиме линк до видео снимката на вашата меил адреса. Можте да го погледнете во било кое време.

Плаќање

Овој онлајн вебинар е сосема бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн или подоцна како снимка.

Сите онлајн вебинари

Ве покануваме да ги погледнете сите вебинари кои сме ги имале досега.

Дали содржината на онлајн вебинарот е од интерес за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го својот пост на социјални мрежи.

X