Од нарачка лесно до испорака за еден ден

Вебинари, Новости

ВИДЕО СНИМКА

Превземете ја БЕСПЛАТНО видео снимката и дознајте како лесно да испорачате нарачка за клиент за само еден ден.

  • брз, сигурен и едноставен пренос на податоци од терен
  • процесот на нарачка трае само неколку минути
  • олеснет процес на нарачки
  • јасен приказ на залиха, цена и слики од артикли

Златен Партнер за имплементација на PANTHEON

Бранислав Цицак

Омнисофт д.о.о.

Како и кога

Пополнете ја контакт формата и ние ќе ви испратиме линк до видео снимката на вашата меил адреса. Можте да го погледнете во било кое време.​

Плаќање

Овој онлајн вебинар е бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн или подоцна како видео снимка.

Сите онлајн вебинари

Ве покануваме да ги погледнете сите вебинари кои сме ги имале досега.

Дали содржината на онлајн вебинарот е од интерес за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го својот пост на социјални мрежи.

X