Прирачник за Производство!

Прирачници-и-Водичи

Во овој водич проследете ги придобивките кои ги добиле нашите клиенти после имплементација, односно со автоматизација на нивните производствени процеси користејќи го нашиот PANTHEON ЕРП систем.

Дознајте како до:

  • поголема ефикасност?
  • зголемена продуктивност?
  • како до елиминација на грешки?
  • како до подобри стратегиски операции?
  • подобро планирање?
  • откријте координиран систем на набавка?
  • како до големена продуктивност на вработените?
  • и како до зголемена прецизност?

Со PANTHEON имаме детална анализа и следливост на производниот процес, од предкалкулација, до посткалкулација и можност за анализа на производството по најразлични параметри.

Никола Ветаџокоски

Генерален Директор, Виталија

Ни се допаѓа тоа што PANTHEON е сеопфатен деловен систем. Нам ни овозможува брза евиденција и ажурирано работење. Сите информации се наоѓаат на едно место и можеме комплетно да го следиме процесот од самиот почеток – нарачката на клиентот, процесот на производство па се до испорака на истата.

Никола Андонов

Раководител, АЛ-МАК

Како и кога

Пополнете го формуларот, ние ќе ви испратиме линк на Вашата меил адреса, кадешто ќе можете водичот да го прочитате во било кое време.

Бесплатно? Да

Ова аплицирање е бесплатно. Се што треба да направите е да го пополните формуларот.

Сите прирачници

Ве покануваме да ги прочитате и другите наши водичи.

Придружете се на PANTHEON заедницата! Имаме повеќе од 50.000 корисници кои ни веруваат.

Дали оваа содржина ќе биде од интерес за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го својот пост на социјалните мрежи.

X