Прирачник: Придобивките од ERP софтверот за производителите на мебел?

27 Окт 2022

Бизнисите за производство на мебел од големи размери управуваат со многу сложени процеси каде секогаш треба да имаат предвид за одливот и протокот на побарувачката, како и постојано менувачките трендови на модата.

Обидот да се задоволат индивидуалните потреби на клиентите, како и да се остане чекор понапред од конкуренцијата, е речиси невозможна задача без деловна ЕРП програма.

Без разлика дали вашиот бизнис се концентрира на домашен, комерцијален или мебел по нарачка, имплементацијата на софтвер може да ви помогне да управувате и со трошоците за водење на бизнисот и со очекувањата на вашите клиенти.

Компаниите производители на мебел се соочуваат со низа реални проблеми:

  • Прием и администрација на нарачките од клиентите
  • Проблеми со наплатата на побарувањата од купувачите
  • Планирање и извршување на работните налози е комплексен мануелен процес
  • Нарачките од клиентите треба да се следат низ процесот на производство
  • Значаен број на вработени вклучени во процесот на производство, при што е неопходно да се знае за секој вработен кој учествувал во некоја производствена операција

Тргнувајќи од овие позиции, Ви подготвивме бесплатен прирачник каде можете да дознаете повеќе за придобивките кои може да ви ги понуди PANTHEON MF деловната програма.

Тимот на Даталаб изгради модули кои најдоа примена во производствените компании, со кои се зголеми ефикасноста во работењето и администрирањето. Примери за такви проекти има повеќе во Македонија и регионот. Компании како Мебел ВИ, Алмак, Савело, ДЕ-НИ мебел, Махагони, Смарт Ливинг,  се само дел од компании кои се корисници на Pantheon ERP.

 

Повеќе информации за PANTHEON MF кликнете тука.

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X