За претпријатието Даталаб

Претпријатието Даталаб се занимава со развој на деловна програмска опрема, обука и поддршка на системските партнери. Ние сме тим на стручњаци од различни области со големо знаење и искуство во решавање на прашањата и проблемите, кои настануваат при употребата на модерната технологија.

Знаеме дека успешното и ефикасно водење на претпријатието е можно единствено со поддршка на квалитетен и сигурен Информациски систем. На малите, средни и големи претпријатија скоро 20 години им нудиме врвен софтвер. На корисниците им гарантираме најнова технологија и помош за правилно насочување на нивните претпријатија. Затоа нашето мото е “Претворете ги вашите податоци во профит!”.

Даталаб разви модерен партнерски модел, и со нив се грижиме за продажба, поддршка, едукација и оддржување на Даталаб програмската опрема. Заедно го сочинуваме еден од најголемите информациони групи на консултанти во регионот.

Нашиот програм е отворен за надоградба и поврзување. Нашите структури на податоци се јавни и може да им се пристапи бесплатно.

Претставувње на претпријатието

Погледнете ги основните податоци за претпријатието и запознајте го кадарот, стратегијата, мисијата и историјата на претпријатието. Основни Податоци Клучни Контакти Управен Одбор Визија, Мисија и Вредности Стратегија на Развој Историја на Претпријатието Награди и Сертификати

Медиуми

Сите новости и случувања во врска со Групација Датслаб.

Печатени Материјали Архива на Новости

Општествена Одгворност

Даталаб доследно ги почитува основните начела на општествената одговорност и помага во бројни организации, со учество во работни тела и се грижи за идните кадри.
Даталаб Спонзорства и Донации Учевство во Организации

Вработување во Даталаб

Даталаб е амбициозно претпријатије, кое развива деловни програми. Доколку сметате дека можеме да ви помогнеме, придружете ни се!
Слободни Работни Места

Даталаб Партнерства

Microsoft Certified Partner
IBM Business Partner
Oracle Partner
X