Даталаб Академија

Во рамките на своите активности, Даталаб Академија нуди програми за обуки на партнерите и крајните корисници на PANTHEON. Нашата цел е да ги пополниме празнините создадени со недоволното познавање на PANTHEON преку квалитетна и достапна обука, што ќе му овозможиме на корисникот да работи самостојно.

PANTHEON Академија 2019/2020

Најава на нови едукации

Почитувани Корисници и Партнери, ја објавуваме програмата за тековните едукации и настани во Даталаб Академија за 2019/2020 година. Сите детали за секоја едукација може да ги прочитате во прилог. Ви посакуваме многу успех и знаење во PANTHEON. Марија Николовска, менаџер на Даталаб Академија – Даталаб Македонија!

 

16Септ(Септ 16)08:0031Окт(Окт 31)16:009. PANTHEON Школа за Сметководители(Септември 16) 08:00 - (Октомври 31) 16:00 Даталаб МК, Луј Пастер 5/4-5Вид на настан:Обука, Вебинар - MK Цена: 12, 400 денари + ДДВ (18%)

14Окт10:0018(Окт 18)14:00PANTHEON Есенска Академија10:00 - 14:00 (18) Даталаб МК, Луј Пастер 5/4-5Вид на настан:Обука, Вебинар - MK Цена: 10,416 денари + ДДВ (18%)

05Дек10:0015:00Конференција за Сметководители10:00 - 15:00 Вид на настан:Обука, Вебинар - MK Цена: 3,100 денари + ДДВ (18%)

09Мар(Мар 9)10:0013(Мар 13)14:00PANTHEON Пролетна Академија10:00 (9) - 14:00 (13) Даталаб МК, Луј Пастер 5/4-5Вид на настан:Обука, Вебинар - MK Цена: 13,020 денари + ДДВ (18%)

Информации за обуките

За сите дополнителни прашања во врска со наведените едукации, слободно контактирајте ме на:

Марија Николовска, одговорна за Академија, телефон: 02 3079 231, меил адреса: marijan@datalab.com.mk

X