АКЦИОНЕРИ

Се стремиме кон успех, ги надминуваме границите

Во Даталаб, ние се грижиме за нашите акционери и затоа редовно ја ажурираме веб страницата со новости и соопштенија. Секогаш сме достапни за сите прашања, коментари и мислења. Јавете ни се на (02) 3079 231 или испратете ни е-пошта на info@datalab.com.mk.