PANTHEON Crew на традиционално Даталаб Едрење

4 Окт 2018

Од 22 до 29 септември ги отворивме едрата и заедно со нашите партнери, корисници и вработени од регионот се впуштивме во истражувачка акција на хрватските острови во преубавото Јадранско Море.

За нас успех е голем број задоволни корисници на PANTHEON, успех е широка мрежа на партнери, успех се насмеани вработени, успех е врвна бизнис-програма и еден од најголемите успеси е тоа што семејството PANTHEON се собра заедно на Даталаб Едрење.

Погледнете неколку фотографии подолу, што ќе Ви послужат како инспирација за да бидете бестрашни и успешни во вашата цел, не само на море, туку и на работа.

“To reach a port, we must sail – sail, not tie at anchor – sail, not drift.”

Franklin D. Roosevelt.

 

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X