ДЕЛОВНА ПРОГРАМА ЗА НАБАВКИ (ЕРП)

Подобрете го процесот на набавка со напреден систем ЕРП

Анализата, извештаите за набавки и плановите за набавки се прават со автоматизација во деловната програма побрзо и со висок степен на точност. Само врз основа на информации собрани од сите оддели во компанијата од продажба, до магацини и сметководство, можете да ја анализирате историјата на нарачките и да ги оптимизирате набавките на материјали.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО РЕШЕНИЕТО ЗА ВАС!