БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Како да го поедноставите работењето во градежништвото?

Во прилог ви подготвивме видео со корисни совети како да го поедноставите работењето во градежништвото?

Кратка содржина:

  • Како автоматски да креирате Градежна книга?
  • Како полесно да дојдете до евиденција за извршената работа на градилиштето?
  • Како да ги следите залихите на повеќето складишта или објекти?
  • Како автоматски да ги обработите податоците?
  • Како до одлични менаџерски извештаи?

Доколку сакате да се пријавите за онлајн консултација или да закажете состанок со нашите консултанти, за да нашиот тим Ви покаже практични решенија за унапредување на деловните процеси во вашата компанија, пратете ни меил на: info@datalab.com.mk или јавете ни се на: 02 3079 231.

X