БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Како до успешно следење на производството?

Превземете го видеото од одржаниот онлајн семинар и дознајте корисни совети како детално да го следите производниот процес:

  • Што може да се следи со анализа на производството?
  • Како до успешно следење на производството?
  • Спецификација во производството!
  • Изработка на Работни Налози
  • Сериски броеви
X