БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Видео: Како со PANTHEON до лесен Заклучок на година?

Тимот на Даталаб, Ви подготви бесплатна видео-снимка каде во неколку чекори лесно ќе направите „Заклучок на година“ и ќе си го олесните работењето со PANTHEON.

Содржина:

  • што претставува деловниот процес,
  • како ќе ви се забрза работењето,
  • како ќе ви се подобри квалитетот на работата,
  • како ќе ги намалите трошоците,
  • како до подобра контрола на сите процеси во компанијата,
  • како до полесен и побрз пристап до сите податоци,
  • како до подобрена продуктивност на вработените

 

За повеќе информации, контактирајте не на 02 3079 231 или пишете ни меил на info@datalab.com.mk

 

X