БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Со PANTHEON лесно до Заклучок на година

Доколку го пропуштивте нашиот вебинар, сега имате можност бесплатно да ја превземете видео-снимката каде во неколку чекори лесно ќе направите „Заклучок на година“ и ќе си го олесните работењето со Pantheon.

Содржина:

  • што претставува деловниот процес,
  • како ќе ви се забрза работењето,
  • како ќе ви се подобри квалитетот на работата,
  • како ќе ги намалите трошоците,
  • како до подобра контрола на сите процеси во компанијата,
  • како до полесен и побрз пристап до сите податоци,
  • како до подобрена продуктивност на вработените

 

За повеќе информации, како и закажување на дополнителна обука или едукативен состанок, контактирајте не на 02 3079 231 или пишете ми меил на marija.nikolovska@datalab.com.mk

 

X