Dokumentni sistem PANTHEON Shake

еДокументација

PANTHEON систем на документација

Работете брзо, лесно и прилагодено на вашите потреби

еДокументација претставува складиште на целата документација што ја користи компанијата. Во документацијата ја чуваме појдовната и дојдовната пошта, сите сметководствени документи (извештаи, заклучоци од години, потсетници ..), комерцијална документација (договори, анекси ..), техничка документација (упатства за употреба, гаранции ..), накратко сите документи кои ги имаме на располагале, дали во папки или во форма на хартија.
Преплата за еДокументација  Цена на пакети (месечно)
еДокументација месечна претплата 459 ден.
еДокументација СТАРТ пакет 232 ден.
еДокументација 10GB 135 ден.
еДокументација 50GB 459 ден.
    • Во цената не е вклучено ДДВ
    • еДокументацијата е вклучена во сите PANTHEON лиценци  (LT / LX / RE / RT / SE / ME / MF / GE).
    • Месечно се пресметува цената на услугата на еДокументација + избраниот пакет

Посебни услови за користење на услугите за еДокументација – PANTHEON хостинг

Посебни услови за користење на услугите за еДокументација – PANTHEON локални лиценци

Нарачајте го вашиот пакет

Корисниците на PANTHEON можат лесно да ги нарачаат своите пакети за еДокументација на Корисничките страници на Јузер Сајт во делот на (Мои податоци, еСервиси),

Јавете ни се на 02 3079 231

Доколку Ви е потребен совет за пакетите и сите дополнителни услуги, слободно јавете ни се или испратете ни е-пошта.
X