PANTHEON WorkFlow

Поедноставување на сложените деловни процеси и препуштање на одговорноста на PANTHEON

Управувањето на бизнис процесите со деловниот информативен систем – PANTHEON WorkFlow – ги забрзува и подобрува Вашите процеси што ги работите секојдневно во вашиот бизнис. Време е да ги оптимизирате, автоматизирате и забрзате рутинските задачи што Ви го крадат Вашето време.

 • Подобра контрола врз процесите во компанијата
 • Намалување на трошоците за учење на деловните процеси и користење на вработените во PANTHEON
 • Полесен и побрз пристап до податоци
 • Максимално искористување на времето
 • Подобрена продуктивност
 • Имплементација на регулативата за ГДПР
 • Валидација на документи без хартија
 • Автоматски препраќање задачи на одговорни лица
 • Автоматски известувања од PANTHEON преку е-пошта за статусот и процесот на активности

Лиценцирање: WorkFlow е вклучен во сите лиценци на PANTHEON и затоа е бесплатен!

»Во основа, деловниот процес (работниот процес) е едноставен рецепт (дијаграм) за извршување на одредена деловна функција која ви кажува кои задачи треба да ги направат и кој треба да го направи тоа.«

Прочитајте повеќе во следниов блог

Примери во кои процесите во PANTHEON се веќе подготвени:

 • пресметка на ДДВ
 • пресметка на плати
 • завршна година
 • примени и издадени фактури

Со PANTHEON WorkFlow, исто така можете да ги дизајнирате сите процеси кои се специфични за вашиот бизнис!

Како консултант и поддржувач на корисниците на деловната програма PANTHEON, се среќавам со компании од сите големини на дневна основа. Забележувам дека планирањето и управувањето со деловните процеси претставуваат голем предизвик за сите заеднички компании, без разлика дали компанијата е мала или голема.

Компаниите прават голем чекор напред со воведување на автоматизација и систематизација на чекори во деловните процеси, како што се примените пошта и фактури. Без оглед на стручноста и долгогодишното искуство, сепак треба да го занемариме чекорот или пристапуваме на различни задачи на различни начини. За да ги обединиме процесите во компанијата и да ја избегнуваме конфузијата, препорачувам да го претставите PANTHEON WorkFlow на што е можно повеќе нивоа на бизнис.

Бригита Меглеќ Новак

експерт за воведување на деловни процеси, Даталаб Словенија д.o.o.

Визуелен приказ на деловните процеси во случај на прием и потврдување на документи

Шемата ги означува сите неопходни чекори за завршување на приемот и валидацијата на документите и сите можни задачи што може да ги вклучи оваа операција.

3 чекори за воведување на PANTHEON WorkFlow во вашиот бизнис секој ден

 

e

Дефинирајте

Наведете го протокот на процеси во вашата компанија. Дефинирајте задачи, пренос на документи / информации и можни одлуки поврзани со извршувањето на задачите.

f

Оптимизирајте

Погледнете каде процесите функционираат заедно, каде ќе можат да бидат оптимизирани за да се спојат.

Z

Интегрирајте

Внесете ги деловните процеси и сродните задачи во деловната програма PANTHEON.

Зошто да го правите тоа рачно, кога можете со нас?

Побарајте ги нашите консултанти или пратете ни е-маил и ќе организираме помош за воведувањето на PANTHEON WorkFlow во вашиот бизнис.

X