Како да одберете вистински Cloud провајдер?

Вебинари

ПРЕВЗЕМИ ВИДЕО!

Дознајте што Ви е потребно при избор на Cloud провајдер:

  • Зошто е важно податоците да бидат поставени на cloud?
  • Дали вашиот провајдер гарантира безбедност на податоците?
  • Зошто е важно архивирање на резервна копија?
  • Дали провајдерот Ви нуди можност да ги превземете информациите во било кое време?

Аплицирајте на контакт формата и ние ќе Ви доставиме видео снимка од одржаниот вебинар!

Повеќе информации за целите на обработка, правната основа, внесување на личните податоци како и правата на поединците во однос на личните податоци:
https://www.datalab.com.mk/pravno-izvestuvanje/.

Можете да ја откажете вашата согласност во секое време преку меил на info@datalab.com.mk

Со кликнување на копчето Пријави се, давате овластување за користење на вашите лични податоци.

Како и кога

Пополнете ја контакт формата и ние ќе ви испратиме линк до видео снимката на вашата меил адреса. Можте да го погледнете во било кое време.

Плаќање

Овој онлајн вебинар е сосема бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн или подоцна како снимка.

Сите онлајн вебинари

Ве покануваме да ги погледнете сите вебинари кои сме ги имале досега.

Дали содржината на онлајн вебинарот е од интерес за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го својот пост на социјални мрежи.

X