БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Како да одберете вистински Cloud провајдер?

Дознајте што Ви е потребно при избор на Cloud провајдер:

  • Зошто е важно податоците да бидат поставени на cloud?
  • Дали вашиот провајдер гарантира безбедност на податоците?
  • Зошто е важно архивирање на резервна копија?
  • Дали провајдерот Ви нуди можност да ги превземете информациите во било кое време?
X