Како лесно да ја пресметате платата?

Вебинари

Превземете го видеото и дознајте како:

  • да бидете сигурни дека сите постапки се во согласност со законот,
  • како да го олесните работењето и да го скратите времето за да ги подготвите платите,
  • како да направите извоз на TXT FICE и увоз во MPIN
  • како на внесете отсутности во персоналната мапа
  • како да додадете останати заработки во времето
  • како да пресметате рекапитулација на плата и спецификација на платата и придонесите
  • како да направите  известување за работа на празник или пак за ноќна работа

Повеќе информации за целите на обработка, правната основа, внесување на личните податоци како и правата на поединците во однос на личните податоци:
https://www.datalab.com.mk/pravno-izvestuvanje/.

Можете да ја откажете вашата согласност во секое време преку меил на info@datalab.com.mk

Со кликнување на копчето Пријави се, давате овластување за користење на вашите лични податоци.

Како и кога

Пополнете ја контакт формата и ние ќе ви испратиме линк до видео снимката на вашата меил адреса. Можте да го погледнете во било кое време.

Плаќање

Овој онлајн вебинар е сосема бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн или подоцна како снимка.

Сите онлајн вебинари

Ве покануваме да ги погледнете сите вебинари кои сме ги имале досега.

Дали содржината на онлајн вебинарот е од интерес за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го својот пост на социјални мрежи.

X