Локален бизнис во меѓународна средина

Прирачник за подружници

Преземете го меѓународниот бизнис прирачник и запознајте се со:

  • како со соодветни алатки полесно да се следат барањата на корпорацијата,
  • како централизацијата на податоците ја олеснува работата,
  • како се врши автоматска подготовка на извештаи за матичната компанија,
  • како да подготвувате и извезувате рамнотежа со неколку кликања,
  • кои се предностите на јазичната и законски локализирана бизнис програма

Ве молиме пополнете го формуларот.
Ќе го добиете прирачникот бесплатно на Вашата меил адреса.

Види други онлајн содржини за меѓународниот бизнис …

Програмата PANTHEON ја користиме од самиот почеток кога отворивме компанија во Босна и Херцеговина. На почетокот, PANTHEON го користеше надворешен сметководител, а од 2010 година PANTHEON започна да го користи нашиот внатрешен кадар за човечки ресурси и плати.

Програмата PANTHEON е лесна за користење и овозможува се што е потребно на компанијата за евиденција на вработените, платен список и вработување. Програмата има многу опции за подготовка на извештаи. Се прилагодува на законските промени, кои секогаш се спроведуваат во исклучително брзо време, што е многу важно во нашата земја, која е во фаза на големи реформи. Сите правни форми, како и други извештаи за анализа можат да бидат извезени во XML формат и испратени по е-пошта. Особено би кажала дека програмата овозможува увоз на процеси кои можат да бидат програмски адаптирани на секој корисник според нивните специфични потреби. Овие процеси во голема мера ја забрзуваат и олеснуваат работата. Ви го  препорачувам на сите идни корисници PANTHEON од срце.

Јасмина Роша

Менаџер за Човечки Ресурси и Плати, ДМ маркети - Босна и Херцеговина

Разговарајте со нашите консултанти.

X