Успешно се пријавивте за превземање на видео снимка од одржаниот вебинар

Следете ги едноставните чекори подолу …

Проверете го вашиот меил

Проверете ја вашата е-пошта што ја внесовте при пријавувањето.

Отворете ја пораката за потврда

Пронајдете го меилот кој што ви го испративме за потврда.

Кликнете на линкот

Во пораката ќе најдете линк од видео снимката од одржаниот вебинар.