Прирачник: Како до полесно администрирање и контролирање на градежните процеси?

18 Окт 2023

Во овој прирачник прочитајте како полесно ќе го администрирате и контролирате вашето работење во градежните процеси.

Прирачникот ја содржи следнава содржина:

  • Што означува терминот градежен објект?
  • Видови градежни објекти?
  • Кои категории на градби постојат?
  • Со кои проблеми најчесто се соочуваат компаниите од градежниот сектор?
  • Што треба да овозможува администрацијата на градежните компании?
  • Зошто ни е потребен деловен систем?
  • Примери од PANTHEON за пакетот „ПРОЕКТЕН МЕНАЏМЕНТ ВО ГРАДЕЖНАТА ИНДУСТРИЈА“.

Тргнувајќи од овие позиции се доаѓа до потребата за решение кое ќе ги интегрира деловните процеси а воедно и да ги администрира, контролира и информира за сите значајни параметри.

Доколку ви се потребни повеќе информации, Ви стоиме на располагање да организираме состанок, за да Ви ги покажеме модерните алатки кои ќе допринесат за организирано водење на вашиот бизнис.

Можете да го контактирате директно нашиот ЕРП Консултантот за конкретни прашања:
Марина Станојков
072 211 773
marinam@datalab.com.mk

Даталаб МК
02 3079 213
info@datalab.com.mk
www.datalab.com.mk

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X