Прирачник: Како до успешно водење на мал бизнис?

3 Мај 2023

Во овој прирачник прочитајте како успешно да го водите вашиот мал бизнис?

Прирачникот содржи одговори на следниве прашања:

  • Дали на малите бизниси им е потребна деловна програма?
  • Како да изберете бизнис програма погодна за Вашиот бизнис?
  • Кои се придобивките од користењето деловен информациски системи во малите бизниси?
  • Што треба да избегнете кога избирате деловна програма?
  • Кои се придобивки ги добива една компанија која користи PANTHEON?

Тргнувајќи од овие позиции се доаѓа до потребата за решение кое ќе ги интегрира деловните процеси а воедно и да ги администрира, контролира и информира за сите значајни параметри.

Доколку ви се потребни повеќе информации, Ви стоиме на располагање да организираме состанок, за да Ви ги покажеме модерните алатки кои ќе допринесат за организирано водење на вашиот бизнис.

02 3079 213
info@datalab.com.mk

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X