,

Нестрпливо го очекуваме 55.000-от корисник!

15 Ное 2018

Нестрпливо го очекуваме 55.000-от корисник!

Наскоро ќе го регистрираме 55.000-от корисник, што е повеќе од само голема бројка. За Даталаб и тимот на PANTHEON ова е одличена пофалба за досегашната извршена работа. Среќната личност која ќе се регистрира под бројот 55.000 ќе биде наградена со бесплатна лиценца односно бесплатен хостинхг за 12 месеци!

Сега е време да купите нови лиценци!
Доколку се одлучувате за  нов деловен програм, сега е вистинскиот момент!

Побарајте не на 02 3079 231 или пишете ни на меил info@datalab.com.mk и ние ќе ве исконтактираме.

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X