PANTHEON Accounting

Програма создадена за сметководство

PANTHEON е создаден со јасна намера да ја олесни работата на сметководителите. Пресметка на ДДВ, платен список, испраќање извештаи до државни институции, биланси и патни налози, автоматско книжење … никогаш не било толку лесно.

Стабилен, сигурен и законски соодветен

Со користење на системот имате подобра контрола над сите области во вашиот бизнис. Ние се грижиме за законска усогласеност.

Ефикасно управување со побарувања и обврски

Претходно инсталираната функционалност овозможува лесен увид во тековната состојба, пресметка на затезна камата, испраќање потсетници и повратни информации.

Однапред објавено книжење и автоматски задачи

Точни и ажурирани објавувања овозможуваат внесување на податоци без грешки, а работењето е многу побрзо.

Креирање на извештаи и анализи со клик

Создава, извезува и доставува извештаи до AJPES, eDavke, итн. директно од програмата.

Побарајте бизнис совет

Финансиски совети врз основа на квалитетни податоци. Следење на индивидуални клиенти по трошење време.
i

Размена на документи со клиенти

PANTHEON Хостинг Ви овозможува да имате преглед на поединечни клиенти и лесно да споделувате документи со нив.

Дозволете ни да Ви ги претставиме сите придобивки на програмата за сметководители.

Корисни информации за подобри одлуки

Месечна програма за изнајмување, пониски оперативни трошоци

Зошто сметководството на облак е најефективниот бизнис?
Прочитајте ја статијата >

Придружете се кон заедницата

Сертифициран сметководител PANTHEON е сеопфатна, едукативна програма за верификација која ви овозможува да бидете обучени за PANTHEON сметководство.

PANTHEON го користат повеќе од 50.000 корисници.

Раководењето сметководство со PANTHEON е едноставно, транспарентно и сигурно. Клиентите, исто така, брзо учат како да работат со програмата и самостојно да го водат бизнисот, а на нас ни останува повеќе време за консултации. Со задоволство го препорачувам PANTHEON и на други компании. Дарја Меркак

Квалитетен и динамичен сметководствен програм кој може да ги задоволи потребите на едноставен начин. И програмската компанија која ги прима советите од своите корисници за да ја направи програмата уште подобра, се обидува да се прилагоди што е можно повеќе на потребите и барањата на финансиската професија. Даниела Рој

директорка, Ависта биро д.о.о.

Во Визија Сметководство, ние сме сигурни дека во сметководствениот менаџмент, повеќе од 1300 претплатници имаат многу добра програма за квалитетно сметководство, професионална и брза поддршка од нивните експерти. Го добивме ова од Даталаб и нивната PANTHEON програма. Роберт Огоревц

директор, Визија сметководство д.д

Ценовна и функционална табела

Ајде да поразговараме за тоа како можеме да Ви ја олесниме работата во вашето сметководство.

X