PANTHEON Претпријатије

Одлично се прилагодува на вашите бизнис потреби

PANTHEON Претпријатие е деловно информационен систем за брзо растечки претпријатија, кои вложуваат во стабилност, напредни функционалности и прилагодување на системот. Широкиот спектар на функционалности овозможува, системот да го користат сите во претпријатието, од раководството до набавка и сметководство, покрај тоа овозможува да се користат сите предности на деловната интелигенција (контролни табли, аналитики, извештаи, планирање).

Секогаш усогласен со законодавството

PANTHEON редовно се прилагодува – надоградува во согласност со промените во законодавството (плати, ДДВ и слично). Надоградбата се врши со сите значајни промени во законодавството. Сите промени автоматски се пренесуваат преку интернет до корисникот – брзо и едноставно!

Преглед на работењето на вашиот десктоп

Во напредните верзии на PANTHEON е вградена моќна деловна аналитика која овозможува преглед на работењето на сите нивоа на претпријатието. Така раководството на претпријатието секогаш има преглед на работењето. Клучните информации нема повеќе потреба да ги барате на повеќе места.

Меѓународно работење

PANTHEON е достапен во различни законодавствени и јазични локализации. Претпријатијата така работат во согласност со законодавствата на другите држави, со потребите на странските работници, поради што целосно PANTHEON е преведен на локалниот јазик.

Дополнителни решенија

Заради специфичните потреби на корисниците, PANTHEON е поддржан од повеќе вертикални решенија, кои ги развива Даталаб и независните партнерски претпријатија. Така корисниците можат да го надоградуваат и дополнуваат својот PANTHEON со специфични решенија.

“Преку автоматската обработка на податоците, на нашите клиенти им нудиме тековни информации, на дневно ниво! Нашите клиенти се задоволни од навременото доставување на информации, а за прецизноста со која работиме говори фактот што за 25-годишното искуство немаме ниту еден записник за наод од УЈП.”

Јагода Малцева

Управител, КАЛКОНТ КОНСАЛТИНГ ДООЕЛ

Мислење на корисниците

Калконт Консалтинг (PDF)

Без вложување во инфраструктура

PANTHEON Претпријатие исто така може да се користи без да се вложува додатно во инфраструктура, оддржување и имплементација. Доколку постои договор за користење на PANTHEON Хостинг, на корисникот му е потребно да има само компјутер со интернет конекција, на сета останата инфраструктура се поврзувате едноставно преку интернет. Таквата употреба е исто така поволна и пред се сигурна и безбедна.

Како да започнете со употреба на PANTHEON Претпријатие?

Контактирајте не

Може да не побарате на: 02 3079 231 или на епошта info@datalab.com.mk

Пробајте го вашето работење во PANTHEON

Пополнете го образецот и превземете Демо верзија, со која подоцна може да продолжите лиценцирано да работите.

Пријави се на обука

Проверете го списокот на предвидени обуки, кои за почетници и напредни корисници ги организира Даталаб Академија.

Цени на програмската опрема PANTHEON Претпријатие?

Обидете се со PANTHEON под наем (Хостинг)

Податоците кои ги внесувате во програмот PANTHEON (на пр. фактури, залихи, сметководство, плати и слично) се зачувани на база на податоци, која се наоѓа на посебен сервер. Серверот е секогаш активен, за податоците во секое време да бидат достапни, а на серверот додатно се наоѓаат и сигурносни услови што одговараат да не се случи губење на податоци, пред се со креирање на сигурносни копии и програмска заштита. PANTHEON Хостинг се подмирува на месечно ниво и вклучува употреба на програмот, законски промени, архивирање на податоци и простор на сервер.

Повеќе за PANTHEON Хостинг

Купување на PANTHEON

Доколку се одлучите да имате сопствен PANTHEON програм, истиот е подесен на вашиот компјутер/сервер, во тој случај, сами водите сметка за редовните надоградби на нови верзии (законски промени и нови функционалности), како и за архивирање на податоци. Трошоците настануваат само еднаш, програмот станува ваша сопственост, додека во годината еднаш се пресметува надоградба (освежување) на програмот.

Побарајте не на 02 3079 231

Побарајте не за заедно да ги одбереме најдобрите решенија за оптимизирање на вашите работни процеси во Вашето претпријатие!

X