PANTHEON Small Business

Програма за мали претпријатија со голем потенцијал

PANTHEON Small Business е програма за средни и мали претпријатија. Поедноставете го вашиот бизнис со помош на нашето софтверско решение за мал бизнис. Заштедете го вашето драгоцено време и имајте ги сите работи во ваши раце.

Ниска цена

Нема потреба за напредна програма, само го користите она што ви треба.

Безбеден почеток

Брз почеток за работата и широк опсег на форми за помош за почетници.

Поврзаност со сметководство

Испратете документ со еден клик до вашиот сметководител.

f

Целосна контрола

Преглед во секојдневната евиденција на вашиот бизнис: издавање на фактури, залихи, патни налози и друго.

Подобрена продуктивност

Нема повеќе можност да се загубите помеѓу документите, датотеките и рачно да ги пишувате табеларните пресметки. Посветете се на вашите активности.

Успешен бизнис

Ние се грижиме за флексибилна и стабилна програма која ќе расте заедно со вас.

Разговарајте со нашите консултанти.

Повеќе информации за подобар избор

Дали програмата за водење на претпријатие ќе Ве чини многу?

Можете да ја изнајмите програмата ( да го започнете вашиот бизнис на облак) или да ја купите и да ја инсталирате на вашиот компјутер.

Дали сте во трговија?

Проверете ја понудата на решенија за благајни (мобилни каси) или продавници.

PANTHEON го користат повеќе од 50.000 корисници.

Ние сме многу задоволни со PANTHEON, бидејќи практично нема други трошоци освен трошоците за набавка. Во споредба со другите програми добивме најмногу за оваа цена.

Марјан Хрибар

менаџер, Кондор, Људмила Хрибар

Ние користиме PANTHEON хостинг за управување со нашиот бизнис и сме многу задоволни од одлуката. Ние управуваме со материјален бизнис и сметководство и многу ни користи програмот во делот на пишувањето и видео упатствата. Одлична е цената на месечно ниво за изнајмување и квалитетот на програмата е одличен.

Матјаз Перме

директор на компанијата, Пропинка

Изберете што ви треба.

Ајде да разговараме за тоа како да го поедноставите вашиот бизнис.

X