Прирачник: Продажба и Управување со станбени објекти

5 Окт 2023

Тимот на Даталаб нуди деловно решение за менаџирање на процесот при продажба на станови и нивно управување. Имплементацијата на ова решение се спроведува со помош на алатки и процедури. Решението за унапредување на продажба на станови и недвижнини ги содржи следниве сегменти:

 • База на недвижнини
 • Продажен процес на недвижности
 • Генератор на ПОНУДИ
 • Генератор на ДОГОВОРИ
 • Брз преглед во менаџирање на продажниот процес

Во новиот прирачник ќе ви прикажеме неколку реални примери од PANTHEON, како нашите клиенти „EAST GATE“ креираат понуди и договори во деловното решение PANTHEON и што се ни овозможува решението за управување / одржување на згради (станбен сервис):

 • Софистицирани алатки за продажба и продажен менаџмент
 • Мерливост на искористеното време и потрошен материјал за секоја зграда
 • Дистрибуција на трошоците на крајните корисници
 • Наплата на услугата поделено по фондови (резервен и редовен фонд)
 • Широка лепеза на софистицирани извештаи, графикони, табели
 • Креирање на годишен план и следење на реализацијата
 • Автоматско генерирање на месечни фактури
 • HR алатки за менаџирање на тимот (отворање на работна позиција, интервју, оценување на кандидати, следење на развојот на вработените, наградување, разговори … )

 

Доколку имате повеќе прашања и сакате да погледнете како изгледа сето ова во PANTHEON, Ве повикуваме на кратка презентација (онлајн или лично), за да Ви ги покажеме практичните решенија за унапредување на процесите во вашата компанија. Нашите консултанти секогаш Ви стојат на располагање за било какви прашања.

02 3079 231 
info@datalab.com.mk 

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X