Работа од дома – Топ 5 совети за дигитална култура

3 Јун 2020

Условите кои беа предизвикани од вирусот „Ковид19“, последователно вклучувајќи го и карантинот јасно ја покажаа потребата за дигитализација на целиот бизнис.

За време на „присилната изолација“, сфативме дека пресудно е компанијата да има јасна организациска структура, деловните процеси да бидат дефинирани и прилагодени на дигиталниот свет, а вработените да имаат пристап до сите потребни податоци и документи што им се потребни за да можат да работат.

Погледнете ги првите 5 совети за тоа како да креирате и усвоите нова дигитална култура за работа што ви овозможува:

  • поголема продуктивност
  • повеќе идеи
  • и пониски трошоци за работна сила

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X