На што се треба да обратите внимание при набавка на деловен програм

8 Апр 2021

Кога станува збор за набавка на софтвер, иако изгледа како мала работа однадвор, тоа навистина не е така. Постојат многу фактори што треба да се земат во предвид пред да се донесе конечната одлука.

Подетални совети можете да прочитате во нашиот нов прирачник. Превземете го бесплатно.

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X