Веќе броиме 80.000 PANTHEON корисници

12 Апр 2023

Од денес, веќе броиме 80.000 корисници на деловната програма PANTHEON.

Помина помалку од една година, кога го прогласивме 70.000-от корисник. Брзиот скок на бројот на PANTHEON корисници во голема мера придонесе и воведувањето на фискализација во Црна Гора и Србија и одличните продажни резултати во првите три квартали од нашата финансиска година. Сè повеќе компании исто така се свесни за важноста од воведување и користење алатки за дигитализација на бизнисот, каде што сме особено јаки со нашите услуги за е-бизнис.

Неодамна ја прославивме и 25-годишнината од напорна работа, постојаниот развој, промените, подобрувањата, храбрите одлуки и пред се тимскиот дух.

Ние сме навистина благодарни за вашата доверба, бидејќи на овој начин можеме да растеме и да се развиваме заедно.

Не пропуштајте корисни новости и совети

Доколку сакате да добиете новости со корисни бизнис содржини од нашата База на Знаење, Ве молиме пополнете го образецот.

X