БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Дознајте како да внесете нови отсутности во Календарот за следење во PANTHEON?

Сигурно се прашувате како се внесуваат нови отсутности во Календарот за следење на отсутности во PANTHEON? 

Затоа за вас спремивме нова видео-снимка, од веќе оддржаниот вебинар, каде нашиот консултант за поддршка Александра Стојановска ќе Ви објасни што се Ви нуди модулот кадри и персонални мапи.

Содржина:

  • како се внесува нова отсутност
  • како се водат годишни одмори
  • сите видови на отсутности кај вработените….

Со аплицирање на контакт формата, ова видео бесплатно ќе можете да го добиете на вашиот меил. За повеќе информации, како и закажување на дополнителна обука, контактирајте не на 02 3079 231 или пишете ми меил на marija.nikolovska@datalab.com.mk

 

 

X