БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

PANTHEON еСервиси

Пандемијата на Корона вирусот ни донесе со себе вонредна состојба, а со тоа и неопходна промена во работењето на компаниите. Бидејќи повеќето од нас работат од дома, очекувано е да ги замениме хартиените документи со документи во дигитална форма.

Со PANTHEON еСервиси постои решение за сите ваши проблеми.

Сигурна дигитална архива во еДокументација, резервна копија на базата на податоци со eBackup, препознавање на содржината на скенираните фактури со еКнижење, поедноставно работење каде заштедувате време и пари со еФактури и забрзување на деловните процеси со Workflow.

Пријавете се на контакт формата и погледнете го БЕСПЛАТНОТО видео за сите еСервиси.

 

Доколку сакате да дознаете повеќе за нашата акција „GO DIGITAL“ кликнете тука, која ја продолживме до 31.08.2020, по барање на дел од нашите клиенти.

За брзо активирање на услугите на еСервиси, кликнете тука.

X