БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Набавка и продажба во PANTHEON

Сигурно се прашувате како изгледа процесот на набавка и продажба во PANTHEON?

Затоа, за вас подготвивме еден вебинар, каде нашиот консултант Симона Неделковска детално објаснува како изгледа процесот на набавка и продажба во PANTHEON.

Во прилог бесплатно ќе погледнете неколку примери кои се однесуваат на SE и ME лиценците.

Содржина:

 • Преглед на документите за нарачки
 • Објаснување на лентата со алатки и позиции во документот
 • Креирање на нарачка до купувач и нарачка до добавувач
 • Преглед на извештаи за нарачки, објаснување на филтрите за пребарување
 • Креирање на документ за прием од нарачка на добавувач
 • Креирање на документ за издавање од нарачка на купувач
 • Преглед на документите за прием
 • Креирање на трошковна фактура док. 120
 • Креирање на фактура со прием на залиха во магацин док. 100
 • Креирање на фактура за прием на ОС док. 110
 • Креирање на фактура за прием од странски добавувач док. 190, објаснет е внесот на полиња при креирање на набавната калкулација
 • Преглед на извештаи за документи за издавање и прием…..

 

Со аплицирање на контакт формата, ова видео бесплатно ќе можете да го добиете на вашиот меил. За повеќе информации, како и закажување на дополнителна обука или едукативен состанок, контактирајте не на 02 3079 231 или пишете ми меил на marija.nikolovska@datalab.com.mk

 

X