БЕСПЛАТЕН ОНЛАЈН ВЕБИНАР

Три основи на независно управување со бизнисот

Аплицирајте и превземете го видеото од оддржаниот онлајн вебинар!
Во овој онлајн вебинар ќе Ви дадеме корисни совети за самостојно управување со малите бизниси.

  • Како едноставно да издадете фактури, да се запознаете со примените сметки, да подготвите патни налози, да направите попис?
  • Како да го следите вашиот бизнис дури и кога не сте во канцеларија?
  • Како да управувате и да ги зачувате архивите.
X