Dokumentni sistem PANTHEON Shake

Сигурносна копија

PANTHEON backup

Работете брзо, едноставно и флексибилно.

Безбедносната копија значи дека чуваме копија од базата на податоци PANTHEON, што ја користиме на нашиот сервер, во центарот за податоци на Телеком Македонија. На овој начин, автоматизираме дневни резервни копии од најважните податоци за претпријатијата. Со поставување на соодветни опции во PANTHEON, вашите податоци ги чувате како и корисниците на PANTHEON Cloud со резервна копија и можност за враќање на податоците во последните 7 дена, последниот петок во месецот, како и последните 12 месеци.

Пакети Цена на пакети (месечно)
Сигурносна копија 10GB 135 ден.
Сигурносна копија 50GB 459 ден.
Сигурносна копија 100GB 832 ден.
    • Во цената не е вклучено ДДВ
    • Безбедносната копија е вклучена во сите PANTHEON лиценци   (  LT / LX / RE / RT / SE / ME / MF / GE).
    • Месечно се пресметува само цената на избраниот пакет

Посебни услови за користење на услугите – Сигурносна Копија

Нарачајте го вашиот пакет

Корисниците на PANTHEON можат лесно да ги нарачаат своите пакети за Безбедносна Копија на Корисничките страници на Јузер Сајт во делот на (Мои податоци, еСервиси),

Јавете ни се на 02 3079 231

Доколку Ви е потребен совет за пакетите и сите дополнителни услуги, слободно јавете ни се или испратете ни е-пошта.

X