PANTHEON АКАДЕМИЈА

PANTHEON Знаење – достапно 24/7

Во духот на КОВИД-19, можете да го подобрите знаењето во PANTHEON преку интернет кое ви е на располагање 24/7 во вашата Даталаб Академија. Каталогот на видеа ги содржи најважните материјали за PANTHEON што ќе ви бидат достапни од било каде, во кое било време и од било кој уред.

Каталог на онлајн видео обуки

Ние ви подготвивме каталог на пакети со PANTHEON видео обуки , кои ќе ви бидат достапни на интернет 24/7 по ваше барање, за да можете да ги гледате било кое време од денот (понудата е наведена подолу). Во каталогот се вклучени и PANTHEON едукациите  во живо (работилници, обуки) каде планираме да започнеме со предавања од месец Мај, доколку дозволат условите. Погледнете ги термините подолу.

Траење: 1 час
Видео (Едукации 24/7)
PANTHEON AKADEMIJA

PANTHEON – Продажба и набавка – основи SE/ME

Нарачајте видео снимка
Траење: 1 час и 30 мин.
Видео (Едукации 24/7)
PANTHEON AKADEMIJA

PANTHEON – Производство SE – основно

Нарачајте видео снимка
Траење: 2 часа
Видео (Едукации 24/7)
PANTHEON AKADEMIJA

Исписи во PANTHEON – основи

Нарачајте видео снимка
Траење: 1 час и 40 мин.
Видео (Едукации 24/7)
PANTHEON AKADEMIJA

PANTHEON – Сметководство во финансии – Основи

Нарачајте видео снимка
Траење: 1 час и 16 мин.
Видео (Едукации 24/7)
PANTHEON AKADEMIJA

PANTHEON – Кадри и Патни налози

Нарачајте видео снимка
Траење: 1 час и 24 мин.
Видео (Едукации 24/7)
PANTHEON AKADEMIJA

PANTHEON – Плати – основи

Нарачајте видео снимка
Траење: 1 час и 40 мин.
Видео (Едукации 24/7)
PANTHEON AKADEMIJA

PANTHEON – Основи SE/ME

Нарачајте видео снимка

Посакуваната едукација не е во календарот?

Дали сакате да присуствувате на некоја едукација или настан кој не е во календарот на настани и едукации? Не ви одговараат закажаните термини? Пријавете се на контакт формата и споделете ги вашите желби за PANTHEON Академија, каде ќе дизајнираме едукативна програма по ваш вкус и потреби.

X