ДЕЛОВЕН ПРОГРАМ ЗА МАЛОПРОДАЖНИ ОБЈЕКТИ

Напредни благајни за малопродажни објекти

Современо и лесно решение кое ви овозможува управување на материјално финансово книговодство со следење на продажбата и издавање на фискални сметки. Напредните благајни PANTHEON Retail работат индивидуално или преку мрежа, нудејќи неограничени можности за промоции и попусти.