Како да го поедноставите работењето во градежништвото?

Вебинари

ПРЕВЗЕМИ ВИДЕО!

Превземете го видеото од одржаниот онлајн семинар, и дознајте корисни совети како да го поедноставите работењето во градежништвото?

  • Како автоматски да креирате Градежна книга?
  • Како да дојдете до евиденција на извршена работа на градилиштето?
  • Како да ги следите залихите на повеќето складишта или објекти?
  • Како автоматски да ги обработите податоците?
  • Како до одлични менаџерски извештаи?

Како и кога

Пополнете го формуларот и ние ќе Ви пратиме линк со снимка од видео на вашата меил адреса. Така ќе можете да ги гледате нашите вебинари било кога и во било кое време!

Бесплатно? Да.

Овој онлајн семинар е бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн во живо или подоцна како видео.

Сите вебинари

Ве покануваме да ги погледнете и другите наши вебинари.

Дали онлајн содржините на вебинарот ќе бидат интересни и за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го овој пост на социјални мрежи.

X