PANTHEON еСервиси

27 Јул 2020

Пандемијата на Корона вирусот ни донесе со себе вонредна состојба, а со тоа и неопходна промена во работењето на компаниите. Бидејќи повеќето од нас работат од дома, очекувано е да ги замениме хартиените документи со документи во дигитална форма.

Со PANTHEON еСервиси постои решение за сите ваши проблеми.

Сигурна дигитална архива во еДокументација, резервна копија на базата на податоци со eBackup, препознавање на содржината на скенираните фактури со еКнижење, поедноставно работење каде заштедувате време и пари со еФактури и забрзување на деловните процеси со Workflow.

Пријавете се на контакт формата и погледнете го БЕСПЛАТНОТО видео за сите еСервиси.

 

Доколку сакате да дознаете повеќе за нашата акција „GO DIGITAL“ кликнете тука, која ја продолживме до 31.08.2020, по барање на дел од нашите клиенти.

За брзо активирање на услугите на еСервиси, кликнете тука.

,

Од нарачка лесно до испорака за еден ден

27 Фев 2020

Превземете ја БЕСПЛАТНО видео снимката и дознајте како лесно да испорачате нарачка за клиент за само еден ден.

 • брз, сигурен и едноставен пренос на податоци од терен
 • процесот на нарачка трае само неколку минути
 • олеснет процес на нарачки
 • јасен приказ на залиха, цена и слики од артикли

, ,

Како да одберете вистински Cloud провајдер?

27 Фев 2020

Дознајте што Ви е потребно при избор на Cloud провајдер:

 • Зошто е важно податоците да бидат поставени на cloud?
 • Дали вашиот провајдер гарантира безбедност на податоците?
 • Зошто е важно архивирање на резервна копија?
 • Дали провајдерот Ви нуди можност да ги превземете информациите во било кое време?

Kои придобивки ги добиваме со софтвер за електронско работење?

27 Фев 2020

Превземете го видеото од оддржаниот онлајн вебинар, каде што ќе научите како воведувањето на електронското работење во бизнисот ќе Ви ги забрза, олесни и модернизира вашите деловни процеси.

 • Што е електронско работење?
 • Кои се моменталните трендови?
 • Што опфаќа електронското работење:
 • систем за управување со документи,
 • деловни процеси,
 • складирање,
 • резервна копија на податоци, итн.
 • Претставување на практичен пример за воведување на електронско работење во компаниите.