PANTHEON Кориснички референци

Горди сме што повеќе од 25 години, PANTHEON е неопходен дел од секојдневниот живот на исклучителни поединци и компании низ Југоисточна Европа. Вашиот успех е мерка со која го мериме нашиот успех. Запознајте ги нашите корисници.

Категорија:ДИСТРИБУЦИЈА/УСЛУГИ/МАЛОПРОДАЖБА/ПРОИЗВОДСТВО

Точната и навремена следливоста на залихите како и едноставноста и брзината во работењето, се само дел од придобивките кои ДАДИ Компани ги доби со воведувањето на ЕРП Софтверот PANTHEON.

Даме Ристов

Извршен Директор | ДАДИ Компани

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:ДИСТРИБУЦИЈА

На сите дистрибутивни компании им го препорачувам овој деловен програм, бидејќи преку BI алатките ќе ги следат сите трендови и ќе можат да генерираат извештаи за успешна стратегија. Преку мобилната апликација секогаш ќе ги планираат рутите, ќе им се овозможи подобрување на квалитетот на теренските услуги, ќе им се зголеми контролата врз теренската работа, ќе им се намалат трошоците, а воедно и ќе им се зголеми продажбата...

Дејан Стошиќ

Извршен директор | Гранде Адриатик Фуд

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

X