PANTHEON Кориснички референци

Горди сме што повеќе од 20 години, PANTHEON е неопходен дел од секојдневниот живот на исклучителни поединци и компании низ Југоисточна Европа. Вашиот успех е мерка со која го мериме нашиот успех. Запознајте ги нашите корисници.

Категорија:УСЛУГИ/МАЛОПРОДАЖБА

Од страна на моето сметководствено биро, работите се многу подобро организирани. Моите клиенти повеќе не ми носат документи еднаш месечно, туку јас можам да ги видам веднаш кога тие ги креираат. Моето сметководствено биро, веќе не е претрупано со хартија. Сите оригинални документи, ги гледаме дигитализирани, без потреба да трошиме од нашиот деловен простор!

Павлина С.Тодоровска

Раководител на Финансии во сметководствено биро | EUROVIA HOLDING, EUROVIA, ENERGO-VIA, DEMAK COOPERATION, NOTAR ARMIR SADIKI, EKO VENT, EKO VENT KOSOVO, UTILITA, SHIFT, MODIUM

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:УСЛУГИ/МАЛОПРОДАЖБА/ОСТАНАТО/ГОЛЕМОПРОДАЖБА

Моите клиенти со вклучување на услугата PANTHEON Cloud деловните процеси започнаа да ги администрираат, контролираат, но и да се информираат за сите значајни параметри, како што се менаџирање на залихите, точно определена локација на секој производ и известување за минималната залиха на одредени арикли.

Павлина С.Тодоровска

Раководител на финасии | EUROVIA HOLDING, EUROVIA, ENERGO-VIA, DEMAK COOPERATION, NOTAR ARMIR SADIKI, EKO VENT, EKO VENT KOSOVO, UTILITA, SHIFT, MODIUM

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:УСЛУГИ/СМЕТКОВОДСТВО/ОСТАНАТО

Во нашето досегашно искуство во користење на PANTHEON повеќе од 10 години значително ја подобривме ефикасноста во нашето работење , добивме попрецизни и усогласени информации, a нашите клинети се позадоволни и во се поголем број го применуваат PANTHEON во своето работење.

Јована Спасиќ

Сопственик | ВЕГГА ДОО, Куманово

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:УСЛУГИ/СМЕТКОВОДСТВО

PANTHEON ни овозможува да ги извршиме сите процеси и задачи во делот на финансирањето и сметководството во сите земји на ист начин и во согласност со локалното законодавство.

Милан Драгиќ

Генерален менаџер на Бисноде | Бисноде д.о.о.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

X