PANTHEON Кориснички референци

Горди сме што повеќе од 20 години, PANTHEON е неопходен дел од секојдневниот живот на исклучителни поединци и компании низ Југоисточна Европа. Вашиот успех е мерка со која го мериме нашиот успех. Запознајте ги нашите корисници.

Категорија:СМЕТКОВОДСТВО

Јас во моето сметководствено биро го користам PANTHEON ERP решението, каде овој деловен софтвер, ме поврзува со моите клиенти. Податоците се сместени на најквалитетни сервери за податоци, а базата ја делам со моите клиенти.

Павлина С.Тодоровска

Раководител на Финансии во | EUROVIA HOLDING, EUROVIA, ENERGO-VIA, DEMAK COOPERATION, NOTAR ARMIR SADIKI, EKO VENT, EKO VENT KOSOVO, UTILITA, SHIFT, MODIUM

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:УСЛУГИ/СМЕТКОВОДСТВО/ОСТАНАТО

Во нашето досегашно искуство во користење на PANTHEON повеќе од 10 години значително ја подобривме ефикасноста во нашето работење , добивме попрецизни и усогласени информации, a нашите клинети се позадоволни и во се поголем број го применуваат PANTHEON во своето работење.

Јована Спасиќ

Сопственик | ВЕГГА ДОО, Куманово

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:МАЛОПРОДАЖБА/СМЕТКОВОДСТВО

Програмот овозможува увоз на процеси што можат програмски да се прилагодат на секој корисник, со оглед на неговите специфични потреби. Овие процеси значително ја забрзуваат и олеснуваат работата. На сите идни корисници би им го препорачала PANTHEON.

Јасмина Роша

Менаџер на оддел кадри и плати | ДМ Дрогерии, БиХ

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:УСЛУГИ/СМЕТКОВОДСТВО

PANTHEON ни овозможува да ги извршиме сите процеси и задачи во делот на финансирањето и сметководството во сите земји на ист начин и во согласност со локалното законодавство.

Милан Драгиќ

Генерален менаџер на Бисноде | Бисноде д.о.о.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

X