PANTHEON Кориснички референци

Горди сме што повеќе од 20 години, PANTHEON е неопходен дел од секојдневниот живот на исклучителни поединци и компании низ Југоисточна Европа. Вашиот успех е мерка со која го мериме нашиот успех. Запознајте ги нашите корисници.

Категорија:УСЛУГИ/МАЛОПРОДАЖБА/ОСТАНАТО/ГОЛЕМОПРОДАЖБА

Моите клиенти со вклучување на услугата PANTHEON Cloud деловните процеси започнаа да ги администрираат, контролираат, но и да се информираат за сите значајни параметри, како што се менаџирање на залихите, точно определена локација на секој производ и известување за минималната залиха на одредени арикли.

Павлина С.Тодоровска

Раководител на финасии | EUROVIA HOLDING, EUROVIA, ENERGO-VIA, DEMAK COOPERATION, NOTAR ARMIR SADIKI, EKO VENT, EKO VENT KOSOVO, UTILITA, SHIFT, MODIUM

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:МАЛОПРОДАЖБА

Со PANTHEON, нашите податоци се собрани на едно место, овозможувајќи ни да ги донесеме правилните деловни одлуки лесно.

Ана Бабиќ

Директор | ЛПП, Хрватска д.о.о.

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:МАЛОПРОДАЖБА/СМЕТКОВОДСТВО

Програмот овозможува увоз на процеси што можат програмски да се прилагодат на секој корисник, со оглед на неговите специфични потреби. Овие процеси значително ја забрзуваат и олеснуваат работата. На сите идни корисници би им го препорачала PANTHEON.

Јасмина Роша

Менаџер на оддел кадри и плати | ДМ Дрогерии, БиХ

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

Категорија:МАЛОПРОДАЖБА

За водење на нашиот бизнис користиме PANTHEON хостинг и сме многу задоволни од одлуката. Едноставно управуваме со материјалното работење како и со сметководството. Многу ни помогнаа напишаните и видео инструкциите. Односот помеѓу месечната цена за изнајмување и квалитетот на програмата е одлична.

Матијаз Пермe

Директор на компанијата | Пропинка

ПРОЧИТАЈТЕ ПОВЕЌЕ

1 2 3
X