Со PANTHEON лесно до Заклучок на година

Вебинари

ПРЕВЗЕМИ ВИДЕО!

Сметководителот Ви извршува одредени задачи само еднаш годишно, а Вие секојдневно имате потреба да побарате стручна помош од консултанти или пак да погледнете упатства за помош. Наместо тоа, сега Ви нудиме можност како да го олесните вашето работење во неколку чекори и лесно да дојдете до Заклучок на годината.

Ви го претставуваме овој деловен процес во следниве чекори:

  • подобрување на квалитетот на работата,
  • подобра контрола на процесите во компанијата,
  • скратување на циклусот на работа,
  • полесен и побрз пристап до податоци,
  • подобрена продуктивност на вработените,

Превземете го бесплатното видео од оддржаниот вебинар и дознајте повеќе.

 

Како и кога

Пополнете ја контакт формата и ние ќе ви испратиме линк до видео снимката на вашата меил адреса. Можте да го погледнете во било кое време.

Плаќање

Овој онлајн вебинар е сосема бесплатен, без оглед дали ќе го гледате онлајн или подоцна како снимка.

Сите онлајн вебинари

Ве покануваме да ги погледнете сите вебинари кои сме ги имале досега.

Полињата означени со ѕвездичка се задолжителни. Без обезбедување на овие информации, учеството во онлајн вебинарот не е можно.

Со кликнување на копчето Пријави се, давате овластување на Даталаб д.о.о.е.л за користење на Вашите лични податоци. Можете да се одјавите од нашите известувања во секое време.

Повеќе информации за целите на обработка, правната основа, внесување на личните податоци како и правата на поединците во однос на личните податоци, можете да ги прочитате на следниот линк:
https://www.datalab.com.mk/pravno-izvestuvanje

Дали содржината на онлајн вебинарот е од интерес за вашите колеги, пријатели или познаници? Споделете го својот пост на социјални мрежи.

X