Надоградете го Вашето Работење со PANTHEON

PANTHEON е ERP информациски систем за брзо растечки претпријатиа, со нагласок на стабилноста, напредни функционалности и прилагодливост. Широкиот избор на функционалности овозможува програмот да го користат сите во претпријатието од менаџментот до набавка и сметководство. Станете и вие негов корисник!

T (02) 3079 231 | E info@datalab.com.mk

За кого се Конектор лиценците обврзувачки од 03.07.2017?

На сите тие, кои покрај PANTHEON користите и некои дополнителни, надворешни (вертикални) решенија, сакаме да ви понудиме најдобри услуги. Конектор лиценците на корисникот му овозможуваат пристап до PANTHEON базата на податоци. Повеќе за тоа…

Водич за Сметководители

Превземете бесплатен Водич и припремете се, како да го водите сметководствениот сервис брзо, целосно и ефикасно.

Превземете бесплатно!

Корисничката Заедница ви е на Располагање

На корисничките страници се на располагање сета документација во пишани и видео облици како и основните видеа за користење на PANTHEON. На локализираниот форум исто така можете да поставувате прашања и да дознаете повеќе за нашите новости, признанија и друго.

U-SITE

Мај & Јуни, месеци на PANTHEON Cloud!

50 % попуст за наем на програмот
за користење во наредните 3 месеци.

За едноставно водење на Малите Претпријатија - PANTHEON Small Business

За едноставно водење на Малите Претпријатија

Даталаб Академија

Во рамките на своите активности Даталаб Академија нуди образовни програми за партнери и крајни корисници на PANTHEON. Обуките се одвиваат на класичен и директен начин во просториите на Даталаб Академија, водена од страна на сертифицирани консултанти. Друг начин на одржување обука е по пат на online апликација (Вебинар).

50679
Продадени PANTHEON Лиценци

Побарајте не на 02 3079 231

Прашајте ги нашите консултанти на 02 3079 231 и заедно одберете го најдоброто решение за оптимизација на работењето на Вашето претпријатие!