Како да одберете вистински Cloud провајдер?

Како да одберете вистински Cloud провајдер?

Најверојатно се прашувате дали во “cloud” вашите податоци ќе останат безбедни? Што ако изгубат? Што ако некој ги злоупотреби? Пријавете се на бесплатниот онлајн вебинар и ќе дознаете како да го одберете вистинскиот cloud провајдер.

Со PANTHEON лесно до Заклучок на година

Со PANTHEON лесно до Заклучок на година

Сметководителот Ви извршува одредени задачи само еднаш годишно, а Вие секојдневно имате потреба да побарате стручна помош од консултанти или пак да погледнете упатства за помош. Наместо тоа, сега Ви нудиме можност како да го олесните вашето работење во неколку чекори и лесно да дојдете до Заклучок на годината.

Како лесно да ја пресметате платата?

Како лесно да ја пресметате платата?

Превземете го видеото и дознајте како со леснотија можете да ја пресметате платата, како да направите извоз на TXT FICE и увоз во MPIN, како на внесете отсутности во персонална мапа и уште неколку правила кои ќе ви го скратат макотрпното работење.

X